Voor het klimaat telt elke cent

Voor het klimaat

telt elke cent

Aan de slag

Ontdek hoe jouw centen kunnen meetellen

De financiële wereld kan een echte doolhof lijken. Het klimaat helpt om je richting te geven. Met deze artikels willen we je op weg zetten, zodat je actie kan ondernemen.

Hoe jouw steentje een kloof kan dichten

'Voor het klimaat telt elke cent’, luidt de slogan van onze campagne. Maar wat bedoelen we daar precies mee? Duik onder in een wereld van grote getallen en kleine steentjes die toch een kloof kunnen dichten.

Spaar en praat voor het klimaat

Voor het klimaat telt echt élke cent. Ook jouw centen, die ‘maar gewoon bij de bank’ staan, tellen dubbel en dik mee. Zelfs erover praten is al een krachtig signaal.

Drie manieren om te beleggen voor het klimaat

Wat je met je centen doet of net niet doet, dat is waar je grootste impact zit. Ontdek drie manieren waarop je met je centen kan bijdragen aan het klimaat.

Vier wegen om zelf impact te maken

Voor wie het klimaat belangrijk vindt, biedt beleggen een ontzettend breed scala aan opportuniteiten om impact te maken. We geven concrete voorbeelden over hoe je zelf je weg kan vinden in deze wondere wereld.

Vijf vragen voor een klimaatvriendelijk fonds

Veel mensen vinden het klimaat belangrijk, maar voelen er weinig voor om zelf te beleggen. Beleggingsfondsen kunnen een oplossing bieden. Aan de hand van vijf vragen kom je te weten of een fonds ook goed is voor het klimaat.

Gratis e-book – Impact met je geld in 4 stappen

Met dit e-book leer je slimmer en vooral duurzamer om te gaan met je geld. Je zal de duurzame belegger in jezelf ontdekken, een plan leren opmaken en een aanpak vinden die werkt voor jou.

Scroll naar boven